Thone 4 månader

Idag fyller den lilla loppan 4 månader, och i mina ögon är hon bara så himla söt nu! Förutom det så är hon ju också väldigt rolig att träna med och snabb i både huvud och ben. Hon är väldigt mjuk, så man behöver aldrig höja rösten åt henne. Om hon gör något hyss så räcker det att säga ”App, app!” så avbryter hon det hon pysslar med och frågar vad vi ska hitta på istället.

Nu har vi inte hunnit upptäckta världen så mycket än, men den enda riktiga svårigheten än så länge är barn som leker med bollar. Då vill hon väldigt gärna få vara med, så idag när en sån situation dök upp så passade jag på att säga ”Nej” och kastade ut ett godisregn när hon vände sig mot mig. Hade jag fortsatt att jobba med henne där så hade hon säkert släppt intresset för bollen som studsades, men nu var jag ute på promenad med alla tre i ena handen plus barnvagnen i andra handen.

Hur som helst så tror jag iallafall att Thone kommer bli en riktigt trevlig hund att jobba med oavsett vilken gren vi satsar på, även om hon fortfarande inte kan ett enda kommando…

7 november, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: