Några dagar vinter

Natten mellan torsdag och fredag i förra veckan så fick vi den här vinterns första snö. Det var väl bara någon centimeter, men det blev iallafall lite vitt på marken. Samtidigt blev det ett par minusgrader, och så mycket ljusare ute! Det kändes redan på morgonen när man vaknade. Snön lyste upp marken och himlen blev blå och fin. Under de dagarna som minusgraderna höll i sig så var det även ljust lite längre om eftermiddagarna.

Igår när jag vaknade så kändes det sådär mörkt och dystert igen, och när jag drog undan gardinen så förstod jag varför. Plusgrader och regn. Det gjorde faktiskt ingenting att det blev några minusgrader, för då slapp det bli femtioelva bruna tassavtryck över hela köksgolvet varje gång hundarna varit ute på tomten… Även om jag inte tycker om att halka omkring och frysa om fingrarna, så föredrar jag ju vinter före regn och lera.

25 november, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Några dagar vinter”

  1. Åsa o toktassarna:

    Eller hur, känns som att november BÖRJADE nu, med regn, mörker och slask…

  2. Fanny:

    Vilken trevlig blogg du har! 😀

    Jag och några kompisar har startat ett UF-företag, vi säljer LED-lampor så att du och din hund går säkert nu i vintermörkret. Är du intresserad av våran produkt så kan du kolla in våran FaceBooksida, tack i förhand 😀

    https://www.facebook.com/SafeDog-UF-1509536049340172/

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: