Besök av syster Freja

I söndags fick jag ett meddelande från Susanne som har Thones syster Freja, och hon undrade om jag kunde hjälpa henne med att ta hand om Freja idag och imorgon. Jag hade inget planerat, mer än ett besök på BVC imorgon, så jag svarade att Freja var välkommen. Lägenheten stod ju kvar efter att syster Mio var här en dag och röjde loss.

Jag hade förväntat mig att det skulle bli fullt kaos, men det märktes knappt att Freja var här. Det var inte mycket rörigare än vanligt liksom. Dessutom så lekte Thone och Freja lugnare än vad jag trodde att dom skulle göra. Inomhus sprang de inte omkring och levde rövare, utan de låg i Bia bädden och tuggade på varandra.

Utomhus var det lite mera fart på dom. Då sprang dom omkring som skållade troll eller hängde i varsin ände av en leksak och släpade omkring på varandra. Det var faktiskt riktigt mysigt att ha Freja här. Hon smälte in bra med sin mormor, moster och syster. Thone och Freja var jättelika varandra så det var lite svårt att vem av dom det var när man bara såg en av dom.

4 november, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Besök av syster Freja”

  1. Åsa o toktassarna:

    Haha, minns en historia om två pudelägare som lät sina kullsyskon till valpar leka. Det slutade med att de behövde låna en chipläsare för att få med sig rätt hund hem!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: