Thone 13 veckor

Det är nästan lite läskigt hur fort tiden springer iväg, och det skyller jag på Evelina. Idag så fyller Thone 13 veckor, och någon ulligt liten sak är hon inte längre. Hon växer lika fort som tiden springer. Jag satt faktiskt och tittade tillbaka på hur Rhiva såg ut i samma ålder, och likheterna var lika med noll. Thone ser ut nu som Rhiva gjorde vid 4 månaders ålder. Vad det betyder har jag faktiskt ingen aning om. Kanske att hon kommer växa klart fortare, och inte bli så stor?

Förutom sitt namn så kan inte Thone ett enda kommando än, men så har jag inte lärt henne nåt heller. Jag tänker att det är bättre att hon vet vad hon gör innan jag börjar lägga på kommandon, och det ju faktiskt viktigare saker än att kunna namn på olika trick. Två viktiga saker som jag kommit på att hon kan är att inte springa ut genom ytterdörren när man öppnar den och att inte försöka hoppa ut ur bilen när luckan är öppen.

Dessutom verkar hon förstå att man inte ska smaka på Evelina när man har möjlighet till det, och i sängen sover man. Hon är ju så pass stor nu att hon kliver upp hur lätt som helst. Tidigare när hon lyckats att ta sig upp har hon bara vankat omkring och stökat och inte förstått varför det inte händer något kul i sängen.

Nu ska jag väl inte säga för mycket, men jag tror vi har kommit en bra bit med rumsrenheten och det verkar finnas en rutin gällande behov nummer två. Morgon, förmiddag och sen kväll.

6 oktober, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: