Syster Mio på besök


Vem är vem? Både mamma och Lenny gissade fel.

Anna som har en kullsyster till Thone hörde av sig i veckan och undrade om jag visste någon bra hundvakt eller om jag kanske kunde passa Mio ett par timmar idag. Almanackan var tom så jag sa att hon kunde få vara här. Jag kände att det inte skulle göra någon skillnad för mig, för Thone och Mio skulle nog roa varandra.

De första minuterna tyckte nog inte Mio att det var så roligt att vara här, men det tog inte lång tid innan hon och Thone kom igång och började leka och sedan var det fullt röj! Thyra tyckte det var kul med en till valp, och Lhine tog faktiskt det hela med ro. Hon som annars kan vara en surpuppa.

Lenny tycker att Thone är röjig, men Mio var minst lika röjig. Hon hade ingen respekt för kompostgaller, så det var ett par stycken som åkte i golvet… Ute på tomten har Lenny grävt upp en rabatt och rensat bort ogräs och rötter, och där tyckte systrarna förstås att det var perfekt att hålla på och brottas så sen var det två gråa valpar som slocknade inne på golven.

Mio blev jätteglad när Anna kom för att hämta henne, men när dom hade hälsat på varandra så travade hon tillbaka in i lägenheten och ville fortsätta att leka med Thone.

2 oktober, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: