Snabba puckar, ibland

I måndags kväll fick jag en beställning på ett halsband och koppel, i färgerna brunt och turkost. En färgkombination som jag länge velat göra, och som jag faktiskt satt och provknöt tidigare under dagen. Iallafall, Evelina sov gott så medan hon låg och hade det gott i våran säng så satt jag ihopkrupen bredvid henne och pysslade. Jag hann komma halvvägs med halsbandet innan ögonen började gå i kors, och igår morse hann jag få göra klart det innan jag och Evelina gick iväg på babymassage. På vägen hem från babymassagen lade jag halsbandet och kopplet på lådan, och idag så kom det fram till goldenkillen Benny.

21 oktober, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Snabba puckar, ibland”

  1. Marie-Louice Eriksson:

    Kanonfint och Benny har redan invigt det – samma dag! ??? Tack! ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: