Nyvaccinerad

Veterinärbesöket och vaccinationen idag gick jättebra! Trots att vi mest har varit hemma sedan Thone flyttade hit, och hon aldrig varit iväg på något själv eller träffat andra hundar, så knatade hon in på Valla utan att tycka att det var något konstigt. Istället var det ju superkul att det var så mycket människor och andra djur där. Medan jag betalade för henne så gjorde hon lekinviter till en jättestor rottweiler.

Evelina däremot tyckte inte att det var så jättekul att vara hos veterinären, och det hela såg nog lite virrigt ut. Hålla reda på Thone, styra vagn och försöka pilla in nappen i munnen på Evelina.

Att bli veterinärundersökt var mysigt och roligt, och sprutan märkte Thone ingenting av för under tiden som hon fick sticket i nacken så satt hon och åt levergodisar som veterinären lagt upp på bordet. Efter vaccinationen fick vi med oss en påse med valpfoder, värt 299:-, och en rulle bajspåsar. Thone äter ju varken valp- eller torrfoder, men det blir perfekt att använda som belöning!

1 oktober, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: