Man ska inte göra saker sen, man ska göra dom nu


Mor och dotter. Thyra 11 år och Lhine 8 1/2 år.

Den här veckan har jag varit jätteslarvig med Thyra och Lhines promenader, och det är ju inte alls bra nu när dom är lite äldre. De behöver ju få komma ut och röra på sig för att hålla igång. Istället för att gått ut på en långpromenad direkt när Lenny gått hem efter jobbet, så har han och jag myst med Evelina i sängen samtidigt som jag har sagt ”Vi kan ta en promenad senare sen…”.

Idag blev det inget sen, utan vi gick ut direkt när Lenny kom hem. En rejäl sväng blev det, och så pausade vi på en fotbollsplan och tog lite kort. Tyvärr hade jag inte med någon leksak så det blev inga fartiga bilder. När jag sa ”Hopp och lek!” så gick Thyra och Lhine åt varsitt håll för att äta gräs… Dom var väl nöjda med motionen som dom redan fått och behövde inte rusa ur sig.

Det var iallafall väldigt skönt att komma ut på en ordentlig promenad igen, och jag tror till och med att Evelina hade saknat att få ordentligt med frisk luft för nu ikväll somnade hon mycket lättare än vad hon gjorde i onsdags och torsdags. Hon ville inte bara vara hemma och mysa.

16 oktober, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: