Vilka grejer det finns!

Det finns så himla mycket bebisgrejer, och mycket av det är ju bara onödigt skräp. Jag är väldigt glad över att vi inte köpte alla dom där grejerna som man läser om att man måste ha. Utöver standardgrejerna som barnvagn, babyskydd, spjälsäng och skötbord så var det enda vi köpte, som kan ses som onödigt, ett babynest. För oss har det dock inte varit onödigt, utan vi har använt det varje dag i princip sedan hon föddes.

Efter ett par kvällar där Evelina varit väldigt gnällig och orolig så nämnde jag igår för Lenny att det finns babysitters med vibration. Något som jag trodde skulle passa Evelina då hon älskar att åka bil och vill att vagnen ska guppa så mycket som möjligt när vi är ute och går. Lenny tyckte att det lät lite onödigt, eftersom att såna babysitters är väldigt dyra, men så är det ju inte han utan jag som blir låst när hon är otröstlig och bara vill vara hos mig.

Imorse så googlade jag runt lite och gjorde även en sökning på Blocket, och hittade en begagnad babygunga till salu – som både gungade, vibrerade och spelade musik. Skickade länken till Lenny, som tyckte att vi skulle köpa den. Nypriset låg på 1700:-(!), och den här var till salu för 900:-. Mycket pengar, men väl värt om Evelina skulle tycka om den. Annars hade det ju bara varit att sälja den vidare.

Vad Evelina tyckte om den? Kolla på filmen så får ni se.

3 september, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Vilka grejer det finns!”

  1. Karin:

    vad mysigt hon verka tycka det är!
    Tänk om vi hade en sån när grabbarna var små 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: