Hon är väl ganska okej då…

Redan första natten gick Thone och lade sig hos Thyra, som inte orkade flytta på sig. Lenny hade även sett att alla tre sov tillsammans på Thyras madrass, för även Lhine ligger gärna på den om nätterna sedan hon sträckte sig. Tidigt imorse såg jag att Thone låg hos Lhine, med huvudet på henne rumpa, och i förmiddags låg hon ihoprullad vid Thyras mage. Det ser ju bara för gulligt och mysigt ut när dom sover ihop.

Lhine som vrålade i ordentligt åt Thone i tisdags kväll när vi kom hem har redan börjat mjukna. Imorse när vi var ute på tomten så fick hon rycket, skuttade omkring och försökte bjuda in Thone till lek. Det blev ett misslyckat försök, för Thone blev mest rädd. Om ett par dagar, när de lärt känna varandra bättre, så tror jag att alla tre kommer kunna ha kul ihop.

4 september, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Hon är väl ganska okej då…”

  1. Junitjej:

    Åh, så mysigt!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: