Grattis Marit och Malte, Kicki och Wilmer!

Marit och Thyrasonen Malte, HTMI HTMII LPI LPII RLD N RLD F RLD M RLD A Höstglädjens Full Speed Forward var också med på tävlingen i Haninge hundhall i fredags, och gjorde sin tredje och fjärde start i HTM klass III. På debuten i klass III för fyra veckor sedan tog de två cert, så i fredags hade de chans på championatet, SE HTMCH.

På den första starten fick de 23.60 poäng, och knep det tredje certet! Därmed fick Malte sin nionde titel och sitt första championat! Jättestort grattis! Nu har Höstglädjens två stycken heelwork to music-champions, och båda är avkommor efter Thyra från två olika kombinationer. Marit och Malte fick även cert på den andra starten, med 23.05 poäng, och klättrade även in på SM-kvallistan!

Igår så tävlade Kicki och Lhinesonen Wilmer, LPI RLD N SE VCH Höstglädjens Line Written In Winter lydnad, och de fick sitt andra 1:a pris i lydnadsklass II! 179.5 poäng och klassvinst! Grattis!

27 september, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: