Grattis Kicki och Wilmer, Cattis och Nemo, Marit och Malte

Igår debuterade Kicki och Lhinesonen Wilmer, LPI RLD N SE VCH Höstglädjens Line Written In Winter på bruksprov. De startade i appellklass sök, och resultatet blev både vinst och uppflyttning till lägre klass! Ett väldigt häftigt resultat tycker jag, som själv tränade lite sök med Rhiva. Det är många bitar som måste fungera på en och samma gång… Ett jättestort grattis!

Cattis och Lhinesonen Nemo, Höstglädjens Wish Upon A Star var på mentalbeskrivning idag, och på filmerna som Cattis delade med sig av på Facebook så såg det ut att gått jättebra! Grattis!

Inne på SBK-tävling såg jag att Marit och Thyrasonen Malte, HTMI HTMII LPI LPII RLD N RLD F RLD A RLD M Höstglädjens Full Speed Forward varit iväg på ett par rallylydnadstävlingar, och fått ytterligare fem godkända resultat i mästarklass. Massa grattis!

13 september, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Grattis Kicki och Wilmer, Cattis och Nemo, Marit och Malte”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Grattis alla duktiga Höstglädjare med förare!! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: