Första dagen med Thone

Vi överlevde den här dagen, utan en enda olycka inne… tills husse kom hem. Då blev det liksom lite för mycket liv och rörelse, och nu framåt kvällen så verkar det tyvärr som att Thone har åkt på en urinvägsinfektion. Hon blev nog lite kall och blöt igår. Vi provar med en huskur och hoppas det blir bättre under morgondagen.

Imorse var jag ute med henne när Lenny gått upp, och sedan gick vi och lade oss igen. Evelina vaknade inte förrän vid 7-tiden, och efter att hon fått äta så fortsatte vi att sova en stund till. Nästa gång jag vaknade fick hundarna frukost och sen var vi ute en stund, och därefter fortsatte vi att ha en riktigt seg och mysig förmiddag.

Jag hade turen att Evelina var på gott humör och kunde ligga i vagnen trots att den stod still, så då var vi ute på tomten en bra stund allihopa. Det blev lite träning för Thone, som fick lära sig att ta godis från min hand. Hon är så glad och ivrig, så det går liksom inte att ge en godis till henne. Men nu vet hon att i en öppen handflata finns det en liten torrkula att hämta.

För övrigt så har vi bara tagit det lugnt. När jag har ammat Evelina så har Thone lagt sig ner i närheten. Det ska jag njuta av så länge det varar, för snart lär hon väl passa på att göra en massa hyss under den tiden…

2 september, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: