Anmälda till valpkurs!

Om knappt fyra veckor, på Thones 14-veckors dag så börjar vi på valpkurs! Det blir en kurs här i Linköping, som dessutom hålls inomhus. Eftersom att Evelina och Lenny förmodligen behöver följa med, om kursledaren tycker det är okej, så kändes det som ett krav att kursen skulle hållas inomhus. Sen så fick den inte ligga för långt bort ifall att Evelina inte får följa med.

Jag ser verkligen fram emot valpkursen, och det blir faktiskt den första jag går med någon av mina egna hundar. Kursen jag gick hos Heléne med Rhiva som valp ju var ingen vanlig valpkurs, utan en tävlingsinriktad valp- och unghundskurs. Jag hade förstås velat gå samma kurs med Thone, men Heléne skulle tyvärr inte ha någon sådan kurs den här hösten.

16 september, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: