2 år sedan…


Mina fina freestylebrudar efter en bra tävlingsdag för 2 år sedan. Rhiva 21 månader och Thyra 9 år.

Saknaden efter Rhiva är fortfarande jättestor och jag får en klump i halsen när jag tänker på henne. I tisdags förra veckan var det 6 månader sedan hon gick bort. Jag hade faktiskt ingen tanke på det då, och är ganska glad över att det blev bortglömt.

Den dagen gjorde Thone sitt första besök i hundhagen, som var en av Rhivas favoritplatser. Där kunde jag strosa runt medan hon fick röja omkring hur hon ville. Lite lustigt att första besöket i hundhagen efter hennes bortgång blev just den dagen, för jag hade som sagt ingen tanke på det då.

Tidigare var tanken att på den dagen skulle jag berätta vad som hände, men jag är inte redo för det än. Jag vet att det har spekulerats kring hennes bortgång, men jag kan iallafall säga så mycket som att hög feber och ett förhöjt infektionsvärde slutade med akutvård och en kostnad på 35.000:-. Jag fick inte ens säga hej då…

Nu kommer tårarna, igen.

21 september, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “2 år sedan…”

  1. Pia:

    Stor kram! Du berättar när du känner dig redo. Folk behöver inte spekulera kring det. Det är din ensak! Väljer du att aldrig delge oss orsaken så behöver du inte det. ?

  2. Åza:

    Du berättar när du är redo. Och smärtan efter ens älskling försvinner ju inte helt. Däremot är jag glad att du inte lever i det onda hela tiden utan att det kommer och går. Kram

  3. Åsa:

    Bry dig om om att det spekuleras, jag tror ingen gör det av illvilja, klart man undrar vad som hänt när en ung hund dör, men det är ju inte svårt att leva med den ovetskapen. Folk får väl undra då. Du måste inte berätta, inte ens nånsin, om du inte orkar.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: