Så här fick det bli

Eftersom att vi inte hittade något fint valphalsband i torsdags och det kändes sådär att låta valpen få ärva Lhines gamla halsband och koppel så fick det bli att göra eget. Jag vet inte vad valpen ska ha för egen färg än, men Thyras är rosa och Lhines är grön så då fick det bli en kombination av deras färger. Ljusrosa och neongrön! Först hade jag bara tänkt göra ett halsband, och låta valpen ha ett läderkoppel, men jag gjorde både koppel och ett matchande visselpipsband också.

29 augusti, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Så här fick det bli”

 1. linda:

  Men vilka färger, superfint!!

 2. Åsa o toktassarna:

  Praktiskt när man kan göra egna!

 3. Gunela:

  Snyggt!
  Blir bra när alla tre har sina på sig ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: