Här sover vi gott om natten

Stackars Evelina hade magknip i början på förra veckan. Första kvällen förstod vi inte varför hon var så ledsen och upprörd, men när det var likadant nästa dag och det dessutom inte gick åt lika mycket blöjor som vanligt så insåg vi att hon hade ont i magen. Vi frågade på BVC om det kunde vara d-vitaminen som hon fått därifrån som ställt till det i magen, men det trodde dom inte.

En valpköpare, som har en kullbror till Lhine, var inne på samma spår som mig och tipsade om en annan d-vitamin som jag beställde hem direkt. Redan samma kväll när vi börjat med den nya vitaminen så kom magen igång igen, och med minifom på det så har vi nu en go’ och glad bebis igen!

Idag har vi varit på BVC igen, främst för att kolla så att Evelina går upp i vikt som hon ska. Ända sedan hon föddes har hon sovit väldigt gott om nätterna, och i början ställde jag klockan för att amma henne på natten. Dock så råkade jag glömma det en kväll för två veckor sedan… Det tyckte väl inte hon på BVC var så bra när vi träffade henne för första gången nästa dag. Då låg Evelina bara 9 gram över sin födelsevikt, så det blev att fortsätta och ställa klockan om nätterna ett tag.

På den andra träffen, förra måndagen, hade Evelina ökat nästan 300 gram, så under veckan som varit har jag inte behövt ställa klockan. En natt, när Evelina hade sitt magknip, så vaknade hon vid 3-tiden, men annars sover vi gott till klockan 5-6 på morgonen och sedan 2-3 timmar till. Idag var vi som sagt på BVC, och lite nervöst var det. Skulle jag bli tvungen att ställa klockan om nätterna igen? 330 gram hade hon gått upp, och väger nu 3690 gram, så vi får fortsätta sova om nätterna. Skönt!

3 augusti, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: