Återbesök hos Dog & People

Trots att tisdagens massage och BEMER-terapi kanske inte var jätteskön och behaglig så blev Lhine helt galet glad när hon fick hoppa ut ur bilen hos Dog & People idag. Bråttom in på behandlingsrummet och upp i sängen var det också! Eva började med att känna igenom Lhine, och tyckte redan att hon kändes mycket, mycket bättre. Det var verkligen ett överraskande besked, för att det skulle vara så stor skillnad redan idag trodde jag inte.

Sedan fick Lhine en halvtimmes BEMER-terapi, och hon var duktig och höll sig kvar i sängen även om det blev lite jobbigt ibland. Hon blev flåsig och satte sig upp några gånger, men lade sig snällt ner igen när jag sa till henne att lägga sig ner. Efteråt märktes det tydligt att hon var lite trött och tagen, för hon stökade inte runt som hon alltid gör utan var lugn och tyst.

Med fortsatt massage här hemma trodde Eva att Lhine snart kommer vara mjuk och fin i kroppen igen. Något jag glömde fråga är när vi kan sätta igång och träna, men vi har ändå ett planerat uppehåll fram till den 11:e augusti så den frågan kommer jag hinna få svar på fram tills dess.

Efter återbesöket hos Dog & People så åkte jag, Evelina och Lhine till min mormor och hälsade på. Hon hade inte träffat Evelina än, och jag tänkte att det kunde vara kul för henne att få göra det medan Evelina fortfarande är en liten plutt. Mormors bror var där också, och vi blev bjudna på mackor och en massa gott fika. Vädret bjöd på sol, så det var jätteskönt att sitta ute och njuta. Vi blev kvar hos mormor i 3 1/2 timme innan Evelina började tröttna och det var dags att åka hem.

6 augusti, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: