Välkommen till världen lilla Evelina!

Igår 18.21 tittade hon äntligen ut, vår lilla Evelina.
3065 gram, 51 cm.

Äntligen! Det var precis vad jag tänkte när jag både hörde och kände att hon tittade ut. Efter två timmar av aktivt krystarbete, svett och smärta så kom hon med ett splash. En tuff förlossning i mina ögon och efteråt var jag verkligen helt slut. Idag är jag mör, inte bara i den nedre regionen, utan även i armarna. Jag har nog aldrig tagit i så hårt i hela mitt liv som jag gjorde igår. Samtidigt är jag förstås väldigt lycklig.

Lycklig över att blivit mamma. Lycklig över vår otroligt söta dotter. Lycklig över vilket otroligt stöd Lenny var igår. Det var bara en enda gång jag svor åt honom, ett ”Håll käften!” for ur mig mot slutet när det kändes som att allt kämpande inte gav någonting. I övrigt var han där med saft och nyponsoppa, peppande ord och lustgas precis när det behövdes.

Nu ska jag, Lenny och Evelina, vår lilla familj, gå bort till dagrummet tillsammans för att äta frukost.

12 juli, 2015 | 5 kommentar »

5 kommentarer till “Välkommen till världen lilla Evelina!”

 1. Karin:

  Grattis till den lilla sötnosen !!!

 2. Linda:

  Hon är så fin den lilla! ?

 3. Stine:

  Grattis!

 4. Elin G:

  Stort grattis till Evelina! Så fin hon är och vilket fint namn ni har valt.

 5. Anna @ Rocktassar:

  Fantastiskt. Väcker många känslor <3

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: