Utehund

Thyra ser jag inte mycket av när jag är inne och det är öppet ut. Hon tycker det är jätteskönt att kunna få vara ute och göra lite vad hon vill. Ligga i skuggan, ligga i solen, traska ett varv på tomten, dra ett rejs med någon leksak… Bara hon slipper vara instängd, typ.

Sitter jag i soffan, då ligger hon gärna på framsidan så att hon ändå har lite koll på om jag rör på mig. När jag är i köket och lagar mat, då ligger hon precis utanför dörröppningen och övervakar det hela. Förut skulle hon alltid vara med och laga mat, ifall att jag skulle råka tappa något, men nu sköter hon den övervakningen på lite avstånd.

2 juli, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: