Ny månad, nytt väder

Det där med promenader är inte så mycket att fundera över för min del längre. Igår kom vi bara precis utanför dörren innan det började hugga och ila i den nedre regionen, och det tog en halvtimme att gå en liten runda som annars tar typ 10 minuter… Känns riktigt segt, men så är det och det är bara att stå ut den lilla tiden som är kvar av graviditeten.

Gällande hundarnas rastning så är det väl ingen större panik för Thyra, som inte har några bekymmer med att göra båda behoven på tomten, men Lhine är däremot lite finare i kanten och vill inte göra nummer två hemma…

Idag var iallafall planen att vi skulle lufsa bort till en gräsplan, så att Thyra och Lhine kunde få härja fritt en stund. Jag packade med både kameran och en mjuk fotboll, men det blev inte mycket spring och inte många bilder tagna eftersom att det var så himla varmt! Igår hade jag jacka på mig, men idag blev det att sitta i skuggan med shorts och t-shirt.

Även om det inte blev mycket action så tror jag ändå att hundarna tyckte det var skönt att bara vara. Dom jagade efter bollen när jag kastade den, och annars nosade de runt och åt harpluttar eller rullade runt i det fuktiga gräset i skuggan.

1 juli, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: