Mjölkstockning!

150717_zpszkhfnc7t

Usch,fy och aj, aj, aj! Vaknade inatt, helt genomsvett och med ett stenhårt värkande bröst. Mjölkstockning! Framåt morgonen när jag var tvungen att släpa mig upp ur sängen för att gå på toaletten så låg tempen på 38.6 grader. Resten av morgonen, hela förmiddagen och eftermiddagen var jag sängliggande och halvt utslagen av febern, vilket Evelina säkert tyckte var jättemysigt. Gosa med mamma i sängen hela dagen.

Framåt kvällen fick Lenny åka och köpa en pump, för då hade Evelina ingen lust alls längre att försöka hjälpa mamma med att få loss mjölkstockningen. Istället blev hon hysterisk så fort jag erbjöd henne det bröstet. Lenny tog även en promenad med Evelina så att jag kunde få ta en dusch i lugn och ro, men jag stod mest och tjöt. Trots massage och varm dusch så gick det inte att få ur någon mjölk med pumpen, och det gjorde bara jätteont!

Nu har jag varit i kontakt med BB, efter att fått panik över att det här aldrig kommer gå över, och där tyckte dom att jag hade gjort allting rätt. Jag kunde få hyra en elektrisk pump, men klockan är lite mycket så jag har ingen lust att åka någonstans idag. Nu vet jag iallafall att det alternativet finns, men inatt blir det att fortsätta med värme och så får jag se hur jag mår imorgon. Febern har gått ner en hel grad, så det känns ju bra iallafall…

17 juli, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Mjölkstockning!”

  1. Lena:

    Men åh vilken underbar liten tjej <3 vilka ögon 🙂
    Nästan så jag själv saknar att ha en bebis hehe

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: