Hela flocken samlad

Planen var att åka och hämta hundarna idag, om allting flöt på här hemma, men Lenny ville att vi skulle överraska mina föräldrar och åka ut till Hälla redan igår. Innan vi åkte så ringde jag min lillebror för att höra om han visste vilken tid pappa skulle komma hem, och bad honom att inte berätta något eftersom att vi ville överraska. Mamma hade skrivit på Facebook att hon bakade, och undrade om jag kunde äta vad jag ville, så vad hon pysslade med visste jag ju redan om.

Mamma missade när vi kom med bilen, och fattade ingenting när jag ringde in och frågade om hon hade tittat ut genom fönstret.
– Jaaa? Det regnar…
– Har du tittat ut på parkeringen?
– Nämen, åh!

För att undvika ett totalt kaos så stängde mamma undan sina hundar så att Thyra och Lhine fick hälsa på oss ifred en stund. Jag klämde mig in genom ytterdörren, för att de inte skulle störta ut på trappen där Lenny väntade med Evelina, och båda två blev förstås helt tokiga! Thyra blev jätteglad över att få se mig, medan Lhine även lade märke till att jag luktade annorlunda och hon sniffade igenom mig ordentligt.

När jag släppte ut dom blev dom jätteglada över att hitta sin husse ute på trappen, men sen var det babyskyddet som var mest intressant. Vad var det som luktade så spännande?!? Jag bar in babyskyddet i hallen, ställde ner det på golvet och drog undan filten som hängde över eftersom att det regnade. Båda två dök ner med sina huvuden för att undersöka den lilla varelsen som satt där i, och Thyra gav Evelina en snabb puss på kinden.

Evelina sov sig igenom större delen av besöket i Hälla, och rörde inte en min när pappa kom hem och alla hundar började skälla. När vi var hemma igen och gick in från bilen så gick hundarna nyfiket och kikade bredvid vagnen, och när vi lade henne i sängen så ville båda två få komma upp och nosa på henne igen. De var även väldigt nyfikna på henne när hon skrek uppe på skötbordet, vid de icke så uppskattade blöjbytena.

Idag har hela familjen varit ute på en liten promenad, vilket har varit väldigt efterlängtat från min sida. Det blev bara en kortis, men så snart jag kan röra på mig igen så lär långpromenaderna tillsammans med Evelina, Thyra och Lhine bli många. Tack vare varukorgen och skötväskan går det ju att få med både matsäck, hundleksaker och träningsgodis utan att behöva bära på det.

16 juli, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Hela flocken samlad”

 1. Annica:

  Härligt när flocken är samlad och att det funkar så bra. Fin bild på er!

 2. Ann-Sofie:

  Underbart att vara hela nya lilla flocken tillsammans.
  Njut av nuet ?

 3. Junitjej:

  Så underbart! Vilken fin flock!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: