Första resan på egen hand

Det känns som att bloggen har gått och blivit en babyblogg, men så får det vara ett tag. Idag har iallafall jag och Evelina, och hundarna, varit iväg själva för första gången. Jag såg på Facebook igår att både Sashas matte Emma och Trazzels matte Cattis skulle ut till Hälla idag för att titta på valparna, och jag tyckte att det kunde vara kul att få träffa dom så då bestämde jag mig för att bjuda in mig själv också. Utan mammas vetskap såklart.

Jag försökte få med mig Lenny, men han hade ingen lust att följa med, så då blev det att åka själv. Lite läskigt, men det gick jättebra. Än så länge trivs Evelina i babyskyddet och sover gott i bilen. Jag gjorde dock misstaget att ta upp henne ur babyskyddet när vi kom fram, så då fick jag amma henne ett par gånger innan hon somnade igen. De andra hann förstås fika klart, men det är så det är nu.

När vi kom hem igen kändes det lite häftigt att varit iväg själv med våra tre flickor.

21 juli, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Första resan på egen hand”

 1. Cissi:

  Du kan ju fika samtidigt som bebisen äter, om du är bekväm med det. Jag både fikar och äter mat när jag ammar, lite krångligt beroende på vad för mat det är men har man bara en arm fri går det oftast fint! 🙂

 2. Junitjej:

  Det gör inget att det blir en babyblogg ett tag! Varför kan det inte bli en kombinerad barn- och hundblogg?

  Grattis till tillökningen!

 3. Pia och Hamlet:

  Det gör inget att det blir babyblogg. ? Klart du ska blogga om allt du själv vill. Bara roligt att få läsa och se vackra bilder. ?

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: