Bye, bye juli

Vad som hände i juli är det väl ingen som har missat. Då kom vår älskade lilla Evelina till världen! Bråttom hade hon inte, men fyra dagar efter beräknad födsel när jag hade tänkt åka och tävla med Thyra och Lhine så tyckte hon att det var dags.

Förutom Evelinas födelse så firades även Thyras födelsedag, hennes 11:e! Det är verkligen svårt att förstå att hon är 11 år nu. Jag tycker varken att det märks i huvud eller kropp på henne. Någon pensionär säger hon att hon inte är, och det ska hon inte behöva bli heller. Vi kommer köra på så länge hon kan och vill.

Under juli var tre Thyrabarn ute på tävlingsbanorna. Malte fick sitt tredje uppflyttningspoäng i HTM klass II och fick titeln HTMII. Kullsystern Vittra fick sitt tredje godkända resultat i rallylydnadens mästarklass och blev därmed rallymästare och fick titeln RLD M. Lillasyster Lystra deltog på sitt tredje rallylydnads-SM, och tog sig till final för tredje året i rad och slutade på en 7:e placering!

31 juli, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Bye, bye juli”

  1. Zandra, Lova & Lystra:

    Världens bästa månad för dig. Älskar ögonblicksbilden när hon ler i sömnen, så fin. 🙂

    Svar: Tack, vad roligt att du lägger märker till det. För just farten i inkallningen är en av få saker vi hann med att träna inför SM.Jag var ganska säker på att det skulle komma med och jag tycker inte det är snyggt när förarna måste börja gå långsammare för att hundarna ska hinna ikapp 😉

    Ang. poängen så håller jag med dig (och jag är alltid hård mot mig själv) men förutom skylt 2,5 och 12 så kan jag inte se varför vi fick avdragen. Men domarna dömer så man får lov att gilla läget och säkert lära man sig något av det. 😉

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: