Vilken tråkig dag…

Den där nyttiga kvällsmaten med nybakade kanelbullar och blåbärspaj straffade mig verkligen under natten. Vilken halsbränna jag fick. Vid 4-tiden imorse gav jag upp och satte mig i soffan framför tv:n istället, för att ligga ner gick inte. Två timmar senare, när Lenny åkt till jobbet, lyckades jag somna sittande och vid 9-tiden kröp jag ner i sängen igen. Hundarna tassade snällt efter och gjorde mig sällskap i sängen, och inte förrän vid 11.30 släpade jag mig upp så att dom fick frukost och sen följde jag med dom ut på tomten en stund.

Jag trodde att det var starten på dagen, men efter en timme fick jag gå och lägga mig igen… och kom inte upp förrän vid 17-tiden! Det blev nog lite för mycket gjort här igår, plus dålig sömn p.g.a halsbrännan. Fler såna här dagar vill jag inte ha, så jag får nog sänka tempot ytterligare och ta en ordentlig vila någon gång under dagen.

Hundstackarna har inte fått någon promenad än, och en dag som denna är jag verkligen glad över att ha en tomt där det får plats lite spring och bus. Vi ska dock lufsa ut på en liten promenad alldeles strax, och jag tänkte ta med en boll i snöre så att de får rusa av sig av sig lite grann. Känns som att det är bäst att passa på när det inte regnar också, för det har det ju gjort varenda dag nu i en vecka.

25 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: