Tomten växer…

För ett presentkort jag fick i julklapp så köpte jag tre paket kompostgaller i torsdags, och idag har vi inhägnat lite mer av tomten. Som ni ser i filmen så tycker Thyra att det är jättehärligt att ha ännu mer gräsmatta att njuta av. Jag har också njutit för fullt idag, av junis första sommardag! Sedan vi flyttade hit har det regnat eller varit halv storm varje dag, så ett tag var jag orolig att vi bosatt oss på världens blåsigaste plats…

Tack vare det fina vädret har vi varit ute nästan hela dagen. Thyra har solat och lekt med sin mjukisboll, medan Lhine gått på upptäcktsfärd i trädgården. Ovanpå bor en katt och grannen intill har en kanin som får skutta lös på tomten, så dom har Lhine spanat efter i varenda buske vi har. Sedan har hon suttit och hållt koll på trafiken, varje bil som kört förbi utanför skulle ju kunna vara någon vi känner och hon har även haft koll på alla som klivit av bussen. Hon har verkligen roat sig själv om man säger så.

9 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: