Lördagsgodis på tomten

Två märgben åkte ner i kundvagnen idag när jag var och handlade. Lhine gillar inte frysta märgben, som jag brukar köpa i djuraffären, men idag hade hon turen att det fanns två större ben i kyldisken i mataffären så att hon slapp vänta på att hennes ben skulle tina upp innan hon kunde börja smaska i sig av det.

Husse blev dock lite bekymrad när han packade upp ur matkassarna. ”Det är ju bara två?”. Trots att det har gått tre månader nu sedan Rhiva gick bort så glömmer vi båda av oss ibland… Nu när vi flyttat till större så känns det ju inte mindre tomt utan henne. För henne hade det varit jättespännande att bo här, och hon hade ju älskat tomten.

13 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: