”Jag har en valp till dig om du vill ha!”

”Eller ja, inte jag, men Sasha!”.

Ja, så lät det i andra änden av telefonen igår när Emma ringde. Jag hade faktiskt lyckats glömma bort att det var igår som Sasha skulle på ultraljud, och kom inte ihåg det förrän när Emma ringde och eftersom att vi aldrig pratat med varandra i telefon förut så misstänkte jag att det betydde goda nyheter när hennes namn stod på skärmen.

Sex stycken valpar hade veterinären sett, och riktigt livliga sådana. Nu är det bara att vänta och se hur många valpar det egentligen gömmer sig där inte, sex stycken är ju väldigt lagom, och vad det blir för könfördelning. Fyra tikar och två hanar har mamma beställt.

Jag och Sasha är förresten beräknade att föda i samma vecka, så det blir lite kul att se vem som blir mamma först. Varken jag eller mamma lär väl bli särskilt förvånade om allt händer på samma dag, eftersom att planen är att hon ska komma och hämta Thyra och Lhine när det är dags för mig och Lenny att åka till BB.

10 juni, 2015 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “”Jag har en valp till dig om du vill ha!””

 1. Elin:

  Ni får se till att Nettan har en extranyckel ifall de krockar så hon eller någon kan hämta ut dem när tid finns. De blir säkert samma dag annars. ?

 2. Nina:

  Vad spännande ? du får ge Nettan en nyckel så hon kan hämta dom ifall de nu skulle krocka.

 3. Cecilia:

  Så spännande!!

 4. Zandra, Lova & Lystra:

  Så kul, grattis till alla inblandade och alla blivande valpköpare!

  Är riktigt avundsjuk på alla som kommer få en valp ur denna kombination, de kommer bli så himla skojiga hundar. 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: