Inställd tävlingshelg

Det kändes jättetråkigt, och det var med tårar i ögonen som jag snyftade fram ”Jag åker inte…” till Lenny imorse. Jag hade så gärna velat åka, men jag gav upp sömnen långt före klockan skulle ringa och hela natten vred och vände jag på mig och hade halsbränna. Klockan skulle ringt 04.00, men då satt jag och Lenny i soffan och tittade på tv och åt upp matsäcken som han dukat fram som tröst.

Jag har nog aldrig ställt in en FS- eller HTM-tävling förut tror jag, men det kändes inte värt att åka. Från början så skulle Lenny följt med och då hade vi nog åkt iallafall, men efter operationen i måndags var han inte lika sugen på att åka iväg utan ville vara hemma istället. Tanken på att sova borta ensam och kanske ha ytterligare en natt med halsbränna, suckande, pustade och stökande skrämde mig faktiskt lite.

Men, men… Det kommer fler tävlingar, och egentligen var Vårrocken som var i mitten av mars tänkt som den sista tävlingen innan sommaren. Med tanke på att jag varit sjukskriven sedan januari, och i flera perioder innan dess, och med knappt 4 1/2 vecka kvar till beräknad förlossning så ska nog kroppen gå i första hand. Jag ska nog inte heller vara ute och fara på egen hand, utan då ska både Lenny och BB-väskan vara med också.

6 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: