Hej då Linghem!

Sådär ja, nu är vi helt klara med vår gamla lägenhet. I onsdags flyttstädade vi hela dagen, och precis när vi skulle åka hem kom jag på att min cykel blivit bortglömd ytterligare en gång. Den fick stå kvar, men i förmiddags var jag och hämtade den och efter det så lämnade jag in alla nycklar till hyresvärden. Så himla skönt! Förutom att det är en stor lättnad att vara klar med allt gällande den gamla lägenheten, så fick vi ju lite grädde på moset när de nya hyresgästerna ville ha den tidigare. Vi lämnade inte över nycklarna gratis, utan lite mer än halva hyran fick vi tillbaka. Underbart!

Nu ska det bli skönt, att i lugn och ro, få ordning på den nya lägenheten. Den har, konstigt nog, färre garderober och mindre plats för förvarning så det är en hel del kartonger som fortfarande står ouppackade och i förrådet är det totalt kaos… Det blir nog bra så småningom, vi måste bara låta det få ta lite tid så att vi kan komma på smarta och smidiga lösningar.

12 juni, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Hej då Linghem!”

  1. Linda:

    Vilken stad tillhör ni nu? Närmare mig??

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: