Bye, bye juni!

Det känns inte som att det hände särskilt mycket i juni, vilket även märkts på antalet besökare och kommentarer här i bloggen. Den 1:a juni flyttade vi från Linghem in till Linköping, till en större lägenhet med tomt istället för bara en liten uteplats. Sedan dess har väl dagarna gått åt till att försöka få ordning på saker och ting i vårat nya hem. Lite kaos är det väl fortfarande, men man får ta lite i taget.

I början av juni ringde Emma, som har Thyras dotter Sasha, LPI Höstglädjens Stjärnglimt, med det glädjande beskedet att Sasha är dräktig! Pappa till valparna är Trazzel, LPI Höstglädjens Hearts Burst Into Fire som är son till Thyras halvsyster Ingrid, LPI LPII LPIII Höstglädjens Is Mot Eld. Sasha och jag är beräknade att ”valpa” ungefär samtidigt, så vi får se vem som hinner först.

30 juni, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: