Vi är med barnvagn!

Japp, igår var vi och fyndade en begagnad barnvagn! Det blev en Brio Smile, som vi fastnade för när vi var och tittade på barnvagnar hos Babyproffsen i februari. Sedan dess har jag hållt utkik på Blocket, och i lördags kväll dök det upp en annons på en i Linköping. Nära och bra! Jag hade helst velat ha en med brun ligg- och sittdel, men då hade vi fått sitta och åka jättelångt eller köpt en sprillans ny för en massa tusenlappar mer. Nu blev det svart liggdel och brun sittdel, så jag fick nästan som jag önskade.

Idag blev hela setet komplett, när jag var och köpte ett babyskydd som går att klicka fast på chassit. Jag känner mig mycket nöjd över våra fynd, och inte minst när jag tänker på hur mycket pengar vi sparat in genom att köpa begagnade grejer. Även spjälsäng (med medföljande madrass, spjälskydd och ett hel drös med underlakan) och skötbord har vi köpt begagnat.

5 maj, 2015 | 6 kommentar »

6 kommentarer till “Vi är med barnvagn!”

 1. Sandora:

  hahaha vilken underbar bild!

 2. Malin:

  Vilken härlig bild 🙂

 3. Annica:

  Härlig bild! Jättefin vagn!

 4. Rebecca Och Edda:

  Ekonomiskt smart, miljövänligt och minst lika bra som nytt!

 5. Karin:

  Så fin bild! Jättesöt och duktig liten hjälpreda!
  Ja, man kan nog tjäna massor av pengar på att köpa begagnat, ofta är det bara använt en kort tid (helst baby-saker)fast man får så klart kolla så det är i gott skick och ser fräscht ut.
  Din vagn ser jättefin ut 🙂

 6. Jenny Widebeck:

  Jag handlar mycket både på blocket, loppisar, second handbutiker och så från ”säljes-grupper” på facebook. Allt från möbler till kläder, porslin och hundsaker. Hur bra som helst ju!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: