Det finns visst dåliga väder…


Thyra håller på att somna med sin igelkott i munnen…

”Det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder”. Jag brukar kunna hålla med om det, till viss del. Det kan vara för kallt och det kan vara för varmt, faktiskt. Idag kändes det dock löjligt när jag och hundarna fick stanna inne och vänta på att kunna ta en morgonpromenad på grund av att det regnade. Jag får inte plats i mina regnkläder. Byxorna sitter plågsamt hårt och jackan räcker inte fram över magen ens. Istället fick det bli en lång slapp morgon i sängen, och Thyra som trodde att matte var ledsen var snäll och försökte trösta mig med ett gosedjur.

Inte allt för sent så kom vi ut på vår promenad, och som en stor bonus blev det även en lång(sam)promenad med husse på eftermiddagen! Jag har väl i princip gett upp det där med långpromenader nu, men nu när vi fick sällskap så kände jag att det var bäst att passa på att utnyttja situationen. Det är ju alltid roligare med sällskap, och medan jag gick i min långsamma takt så kastade Lenny boll åt hundarna. Jag fick mig även världens chock, när han snodde en bajspåse ur händerna på mig och plockade upp efter Thyra.

25 maj, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: