Blivande föräldrar till min nästa stjärna?


Trazzel, LPI Höstglädjens Hearts Burst Into Fire och Sasha, LPI Höstglädjens Stjärnglimt.

Varken jag eller mamma vågar ta ut något i förskott, men håller tummarna gör vi ju förstås. Tanken är att jag ska ha en valp ur den här kombinationen, men om inte Sasha heller är dräktig så kommer jag lägga valptankarna på hyllan ett bra tag framöver. En liten del av mig kanske redan har gjort det, för jag känner inte samma panik över att Sasha måste vara dräktig som jag gjorde med Lhine. Fast det kanske till stor del beror på att det inte är min egen tik som jag ser här hemma varje dag och stirrar på för att se dräktighetstecken.

Både Trazzel och Sasha var med på Höstglädjens lydnadshelg, och det var då bilden togs. Vad Trazzel är för hund har jag ju fått känna på, och det var riktigt kul att få se Sasha i arbete. Det svider att jag inte kommer få en valp som är närmare besläktad med Rhiva, men det blir ju både ett barnbarn till Thyra och till mammas Ingrid som jag är väldigt förtjust i. Plus att både Thyras pappa och mormor kommer finnas med på två ställen lite längre bak i stamtavlan. Mycket Höstglädjens blir det!

19 maj, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Blivande föräldrar till min nästa stjärna?”

  1. Rebecca Och Edda:

    Håller tummarna för positivt besked om valpar framöver!

  2. Zandra, Lova & Lystra:

    Känner på mig att Sasha har valpar i magen! Hoppas det! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: