Äntligen en långpromenad igen!

Förra helgen blev ju jag helt slut bara efter ett par hundra meter när jag och hundarna skulle gå långpromenad, och jag fick stanna flera gånger för att hämta andan. Till slut gav jag upp och ringde Lenny som fick komma och hämta oss. Sedan dess har vi hållt oss till att gå kortare promenader, men även några av dom har varit jobbiga.

Idag gjorde vi iallafall ett nytt försök att ta oss ut på en långpromenad. Vädret var perfekt! Soligt, men ändå svalt och skönt, och näst intill vindstilla. Fräsch och frisk luft! Vi brukar gå över en gräsmatta som har lätt uppförslutning, men idag gick vi mellan husen på asfalten istället. Jag tänkte att det kanske blir för tungt för mig att gå över gräsmattan, och idag när vi var framme där gräsmattan slutar så var jag inte ett dugg andfådd. Skönt!

Det gick inte så fort, men det blev en väldigt skön promenad och hundarna blev förstås jätteglada när de äntligen fick komma ut och gå ordentligt igen.

3 maj, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Äntligen en långpromenad igen!”

  1. Karin:

    Va skönt att ni kom ut på en ordentligt promenad igen. Gissar att inte bara hundarna blev nöjd, utan även du 🙂

  2. Carro-Mamma till sex döttrar:

    Härligt!! Kan vara så att bebis lagt sig bättre så hen inte trycker så på dina lungor 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: