Usch, ingen rolig fredag

Rhivas lila tulpaner, vars lökar jag grävde ner och hon upp, blommar fint i rabatten iallafall för tredje året i rad nu, och de har dessutom förökat sig. Lilla Pyret i magen mår bra också. Klantiga jag slog magen i handtaget till kylskåpet i onsdags och har inte fått några sparkar i revbenen sedan dess och inte heller sett några rörelser utanpå magen, utan bara känt av dom längre ner. Idag tog jag tag i min oro, och fick komma in till Kvinnohälsan för att göra ett CTG. Där blev det liv i luckan igen, och det visade sig att Pyret vänt på sig med rumpan neråt och därför inte gett mig dom där sparkarna som jag blivit van vid.

24 april, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: