Två år med Sabaton

Ja, idag är det två år sedan jag och Thyra debuterade med vårat krigarprogram till Sabaton – En livstid i krig, som vi sedan bytte ut mot den engelska versionen A lifetime of war. Det var en nervös och inte särskilt vacker debut, men nånstans måste man ju börja och vi utvecklades massor under det året. Där och då var det nog ingen som trodde att vi skulle ta individuellt NM-silver, SM-guld och vinna AFEC-finalen samma år!

7 april, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Två år med Sabaton”

  1. Pia:

    Ni är så otroligt duktiga! Du är fantastisk på att träna dina hundar. Det är så kul att se och följa er. Dessutom vill jag även säga att du är en helt outstanding bloggerska. Vackra bilder varvas med härliga texter. Jag har följt din blogg länge nu (fastän jag är dålig på att kommentera) och blir lika inspirerad varje gång angående ditt liv med hundarna. Keep up the good work! 🙂

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: