Trötta tjejer

Idag har jag, Thyra och Lhine varit och hälsat på hos min vän Caroline. Det är över två år(!) sen vi sågs sist, så det var verkligen på tiden. Vi ska passa hennes whippetpojke Obi i veckan, och innan dess behövde ju vi få bekanta oss lite med varandra.

Vi tog en promenad allihopa och sen blev det en fika. Obi hade gärna velat leka med Thyra och Lhine, men Thyra ignorerade honom totalt och Lhine talade om att henne leker man inte med. När Obi kom med en leksak tyckte Thyra dock att de kunde ha dragkamp, men så som hon låter så ville inte han vara med.

En liten stund efter att vi kom hem igen så blev det väldigt tyst och lugnt, och då hittade jag Thyra sovande som en stock i plastbaljan i hallen och Lhine nergosad i sängen. Det kändes väldigt bra att se dom trötta!

17 april, 2015 | 2 kommentar »

2 kommentarer till “Trötta tjejer”

 1. Annika:

  Att se trötta hundar är den bästa syn man kan se. Då vet man att de är nöjda med tillvaron. 🙂

 2. Mikaela & Karin:

  Hej! Vi skulle vilja komma i kontakt med dig angående en hundbloggportal under uppstart. Så om du vill, kontakta gärna oss på info@tassportalen.se
  Hoppas att vi hörs!

  Med vänliga hälsningar
  Mikaela & Karin
  Tassportalen.se

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: