Ny månad, nya tag?


Kampmonstret Rhiva 3 1/2 månad gammal.

Jag trodde att en ny månad skulle innebära nya starka tag, men icke. Thyra och Lhine har än så länge inte fått ett enda träningspass den här månaden, vilket innebär att det är över en månad sen vi tränade sist. Tyvärr så är dom ju snälla och protesterar inte heller. Jag får lite dåligt samvete över det, men lyckas ändå inte hitta varken energi eller motivation till att gå ut och träna med dom.

Ibland funderar jag på om vi någonsin kommer hitta tillbaka till träningen igen. Jag vet att man ska träna för att man tycker att det är roligt, men för mig behöver det även finnas en mening med träningen. Jag behöver ha små mål, och för mig handlar det främst om tävlingar. Just nu finns det inte ens några tävlingar inom freestyle och heelwork to music. Nästa är i slutet av maj, och den hoppas jag verkligen att jag inte kan åka på. Är Lhine dräktig så börjar det nämligen närma sig valpning då.

Idag är det tre veckor sedan den andra parningen, och om hon är dräktig eller ej har jag ingen aning om. Ibland tycker jag att hon ser lite plufsig ut i kroppen, men det kanske beror på mindre motion och träning. Jag hoppas verkligen att hon är dräktig, för även om livet kommer bli rörigt med både bebis och valp samtidigt så ser jag fram emot en vild Rhiva-syster att få jobba med!

15 april, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Ny månad, nya tag?”

  1. Nettan:

    Hoppas Hoppas!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: