Idag, för 6 år sedan…

… blev Thyra distriktsmästare i lydnad för andra året i rad. Det var 2009, och det sista året som vi tävlade aktivt i lydnad. Året där på var vi kvalade till vårat fjärde lydnad-SM på raken, men den helgen hade Thyra viktigare saker för sig. Det var nämligen då Småstjärnorna blev till.

Under de åren som vi tävlade i lydnadsklass elit så kvalade vi som sagt till fyra lydnad-SM på raken. Vi deltog dock bara på två av dom, med en 8:e placering som bästa resultat på vår SM-debut. Vi blev både östgötamästare och distriktsmästare två år på raken, blev året lydnadsungdom tre år på raken och vann ungdoms-SM. 2009 provade vi på att åka på några rankingtävlingar, och slutade faktiskt på en 6:e placering på rankinglistan.

18 april, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Idag, för 6 år sedan…”

  1. Sara, Tosse och Vittra:

    Oj, vad lika de är mor och dotter!! Det skulle kunna vara Vittra på bilden! =D

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: