Grattis Zandra och Lystra, Marit och Malte!

Thyradottern Lystra, HTMI LPI LPII LPIII RLD N RLD F RLD A RLD M SE VCH Höstglädjens Stjärnlyster och matte Zandra har varit och tävlat rallylydnad idag igen. Dubbla starter även idag, som resulterade i ytterligare två godkända resultat i mästarklass. En klassvinst med 100 poäng och en 3:e placering med 96 poäng! Vilken helg, stort grattis!

Zandra skvallrade även om att Marit och Thyrasonen Malte, HTMI LPI LPII RLD N RLD F RLD A Höstglädjens Full Speed Forward var och tävlade igår. De fick sitt tredje och fjärde godkända resultat i mästarklass, och därmed blev Malte rallymästare och fick titeln RLD M! Jättestort grattis!

12 april, 2015 | 3 kommentar »

3 kommentarer till “Grattis Zandra och Lystra, Marit och Malte!”

 1. Zandra, Lova & Lystra:

  Tack igen 🙂

 2. Johanna:

  Kul, duktiga!=) Visst var det väl så att Malte flyttat till Dalarna?
  Svar: Det stämmer bra. Borlänge om jag inte minns fel 🙂

 3. Johanna:

  Då får jag ta tag i det. Kullsyskon 3 mil från varandra måste ses för lite träning

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: