Bland apportbockar, kampleksaker och andra roliga prylar

Det kändes inte som någon bra idé att sitta ensam hemma igår, så efter frukosten åkte jag, Thyra och Lhine ut till Hälla. Efter att mamma gjort sig iordning och jag gått en promenad med Virus, som behöver ut och röra på sig för att få igång magen, så åkte vi till Västervik och Jami hundsport. Vi gick där inne bra länge och tittade på allt.

När mamma plockat ihop det nödvändigaste som hon behövde ha så undrade hon om inte jag skulle köpa något, men jag kände bara att jag har ju ingen att handla till. Annars hade det varit roligt att köpa lite nya lydnadsgrejer och belöningsleksaker. Jag vågar ju knappt hoppas på att Lhine är dräktig, men förhoppningsvis blir det att åka tillbaka till Jami hundsport för att shoppa.

9 april, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Bland apportbockar, kampleksaker och andra roliga prylar”

  1. Nettan:

    Det blev en skön eftermiddag i Västervik och Jami.Helt underbart goda Hamburgare. Hoppas hoppas verkligen att det ligger ett gäng och skvalpar omkring i Lhines mage.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: