Vilken helg det blev!


Thyra och Lhine med sina priser och rosetter.

Jag kan verkligen inte vara annat än jättenöjd med helgens resultat. Vilka hundar jag har som ställer upp och gör sitt bästa trots en stor förändring i flocken, en matte och husse som gråtit varje dag och i princip ingen träning alls. Lhine gjorde ju dessutom programdebut, utan att vi ens kört hela programmet här hemma. Precis i början på löp var det också, för på lördagkvällen lämnade hon en röd fläck på sängkläderna. Thyra tävlade som löptik för första gången, och var tvungen att ha trosor på sig, och det var inga konstigheter alls. Hon var lite pipig och gnällig utanför planen, men att sköta sig arbete var mycket viktigare än att flörta med killar (och tjejer).

Det här är väl lite fånigt, men jag är faktiskt väldigt glad över att Lhine fick med sig lika många rosetter hem som Thyra fick. Annars brukar Thyra vara den stora rosettsamlaren. Lika många kilo träningsgodis fick de också. Jag ångrar inte att jag bestämde mig för att vi skulle åka, för det fick mig att tänka på annat en stund och jag är som sagt jättenöjd över resultaten! Lhine har nu tre resultat till SM-kvallistan och Thyra som fick sitt fjärde och femte resultat i helgen borde vara klar för SM redan.

Nu räknar jag med att vi är färdigtävlade inför bebisens ankomst i juli, men jag får se hur jag mår framåt slutet av maj då nästa tävling är. Om jag inte är för osmidig så kanske det blir att starta med Lhine iallafall, för att få ett fjärde resultat till SM-kvallistan.

16 mars, 2015 | 4 kommentar »

4 kommentarer till “Vilken helg det blev!”

 1. Annika:

  Grattis!! Ni är otroligt duktiga och att du orkade trots allt som hänt är ju hur beundransvärt som helst. Var rädd om dig/er! Kram

 2. Anna med flock:

  Stort Grattis till fina prestationer! Tjusiga rosetter, en riktig färgklick 🙂

 3. Nina:

  Jätte grattis till er 🙂 fina rosetter

 4. Åsa o toktassarna:

  Åh, älskar den nedersta bilden! Grattis!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: