Grattis Marit och Malte!


Thyra och Malte på valpträffen den 28:e mars 2010.

Såg i veckan på SBK-tävling att Marit och Thyrasonen Malte, HTMI LPI LPII RLD N RLD F RLD A Höstglädjens Full Speed Forward fått två godkända resultat i rallylydnadens mästarklass. I början av januari debuterade de i klassen, och fick sitt första godkända resultat med 94 poäng. I februari fick de sitt andra godkända resultat med 78 poäng.

Sen så får jag skämmas lite, som har glömt bort att nämna att de var och tävlade i Karlstad för två veckor sedan när jag, Thyra och Lhine också var där. Då gjorde de sin tredje start i heelwork to music klass I, och fick sin tredje uppflyttning och därmed titeln HTMI!

Massor med grattis!

28 mars, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: