En dag i taget

Min mamma, som var mitt stöd över telefonen hela dagen igår och som kom till djursjukhuset inatt, har varit här idag och tagit med mig, Thyra och Lhine på en två timmar lång promenad. Det var skönt att få komma ut en stund och få frisk luft och andas, men så fort vi kom innanför dörrarna här igen… Allt känns som en mardröm och det är jättesvårt att förstå det som hänt. Det känns som en stöld!

Nu ligger jag i sängen igen, jag orkar liksom inget annat, och hoppas kunna få sova bort ett par timmar. Lhine, som inte alls tycker om att vi gråter hela tiden och kommer tassande så fort man snyftar, ligger blöt och smutsig bredvid mig. Vad gör väl lite grus i sängen?

9 mars, 2015 | 9 kommentar »

9 kommentarer till “En dag i taget”

 1. Annica:

  Kram ❤️

 2. Carin:

  Lider så med dig/er! Bra att göra något så man kan tänka på något annat om bara för en stund. Vet ju inte vad som hände, men det är alltid smärtsamt att mista en vän. Det måste få ta tid. Styrkekramar

 3. Sara och Vittra:

  Förstår hur tomt det känns. Tomheten brukar inte kännas lika mycket då man har saker att göra, så när chocken lagt sig så försök göra de saker som gör dig glad i normala fall. Även om det känns som du aldrig mer kommer att bli glad. 🙁
  många kramar

 4. Anneli:

  Jag tycker så synd om er. Tänker på er.

 5. Adelia:

  Att mista sin hund är det värsta mardröm för en hundägare

 6. Adelia:

  Skrev ett inlägg som hälften försvann !!
  Så tungt att mista en ung hund. Man förväntar ju sig att de ska åldras . Ta en dag i taget, skönt att du har din mamma som stöd.. Man får tänka på de fina minnen trots den korta tid ihop .livet är bra orättvist . Styrkekramar till er!

 7. Anna at Rocktassar:

  Men usch så sorgligt! Finaste Rhiva… Tänker på er ❤️ kram!

 8. Ann-Sofie:

  En dag i taget är ett klokt sätt att hantera tillvaron. Tycker verkligen så otroligt synd om dig och er. Livet är ibland så ofattbart orättvist o overkligt. Fint att du har någon som stöttar o håller upp när den egna kraften tryter. Du är och har varit världens bästa matte, lyckos Rhiva som fick hela sitt korta liv hos mamma, mormor och en matte som önskade sig henne av hela sitt hjärta. Tänk så mycket lycka trots allt

 9. Pia Nordin:

  fick reda på idag vad som hänt. Såååå ledsen för din skull. Hoppas du snart kan minnas det fina ni haft. Kram

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: