Bye, bye februari

I februari hände inte så himla mycket. Jag var sjukskriven hela månaden p.g.a mina foglossningar, och graviditeten passerade 50%! Jag som aldrig haft migrän, och typ aldrig har ont i huvudet, fick ett migränanfall med aura. Det var lite otäckt för varken jag eller Lenny hade en aning om vad det var för fel på mig. Jag blev iallafall hämtad med ambulans och blev inlagd över natten för en ordentlig utredning.

Rhiva och jag var på SSRK:s utställning i Mjölby. Lhine var också anmäld, men blev en nakenfis efter badet dagen före. Underlaget i ridhuset var jättemjukt och svårsprunget, så jag tog mig knappt fram överhuvudtaget. Några fina rörelser fick inte Rhiva visa upp, men hon fick ändå Excellent och blev 3:a på debuten i öppenklass!

Igår var jag, Thyra och Lhine och tävlade i Lerviks hundhall. Thyra vann freestyle klass III med cert och fick ett tredje resultat till årets SM-kvallista. Lhine fick sitt första, något blygsamma, resultat till SM-kvallistan, och blev 3:a i heelwork to music klass III med cert.

1 mars, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: