Morgonbus i snön

Rhiva bad väldigt snäll om att få springa lös i snön imorse när vi passerade gräsplanen vid Linghemsskolan, och det såg lugnt ut runtomkring så jag kopplade loss henne och sa ”Hopp-o-lek!”. Idag vaknade vi till ännu mer snö än igår, så det var riktigt tungsprunget. Alla tre rörde sig mer uppåt än framåt liksom. Lhine var på bushumör, så hon och Rhiva brottades och tuggade på varandra liggandes i snön och jag lät dom hållas. Det gjorde ju inget om dom skulle göra varandra lite trötta och nöjda efter promenaden. Thyra hon skuttade glatt omkring i snön för sig själv, och tyckte nog att det var jätteskönt att dom andra två roade varandra.

2 februari, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Morgonbus i snön”

  1. Malin:

    Vilken härlig bild!

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: