Mammas Igor, SE VCH Höstglädjens Sir Bors

I veckan har jag suttit och gått igenom gamla CD-skivor för att hitta ett gäng bilder på Igor som mamma ville ha på sin Facebooksida. Jag hittade rätt bilder till slut, bilden ovan är en av dom, och en massa andra roliga bilder. En del mindre bra, men vad kul det var ändå att se dom! Man ska inte vara för hård när man rensar bland sina bilder, speciellt inte när det gäller såna bilder som man bara har en av.

6 februari, 2015 | 1 kommentar »

1 kommentar till “Mammas Igor, SE VCH Höstglädjens Sir Bors”

  1. Nettan:

    Min Fina Igor! Tack Sandra för bilderna,jag blev jätteglad när du hittade dem.

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: