Fortsatt sjukskriven

Nästa fredag skulle min sjukskrivning gått ut, och eftersom att det är jättesvårt att få läkartider på Kvinnohälsan så ringde jag dit i tisdags för att höra hur det var tänkt sen. Om de skulle förlänga, om jag skulle träffa en läkare igen eller om jag helt enkelt skulle tillbaka till jobbet. Jag trodde faktiskt på det sist nämnda, även om jag själv kände att det kommer inte fungera. Bäckensmärtorna har inte blivit bättre alls.

Min barnmorska ringde upp igår, och jag hade sån tur att det fanns en avbokad tid bara två timmar senare. Jag tog den tiden direkt förstås. Läkaren jag fick träffa igår verkade lite strängare än den jag hade sist, eller noggrannare var nog mer rätt ord. Hon nöjde sig inte bara med att jag berättade, utan hon ville tortera mig lite också. Trycka lite här, provocera lite där.

Hon förlängde sjukskrivningen en månad, och det kändes faktiskt väldigt skönt. Sen var hon tydlig med att jag får inte bara vila, utan jag ska göra det jag kan. Fortsätta stretcha, gå på vattengymnastik och gärna börja träna med lite vikter för att hålla igång och stärka resten av kroppen. Så nu behöver jag inte känna mig som en kriminell när jag är ute och går med hundarna, eller om vi till och med tränar. Jag får, jag ska röra på mig!

12 februari, 2015 | Inga kommentarer »

Skriv en kommentar

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/3/5/4/tomik.se/httpd.www/wp-content/themes/default/comments.php on line 72

Namn:

Mail:

Hemsida: